Dardan Krivaqa,tani flet me vetveten n’burg ja si duket…

E kujtoni Dardan Krivaqën që ia mori j etën 18 vjeçares? Ja çfarë ka ndodhur me të: Tani flet me… Burimet thanë se ishte vëllai i tij, ai që e takoi Krivaqen kurse familjarët e tjerë nuk janë parë t’i afrohen godinës, ku ai qëndron i izo. luar.

Të njëjtat burime treguan së Dardanit nuk i ka bërë përshtypje kjo vizitë, madje as i ka kërkuar ndonjë gjë të vëllait. Ai vazhdon të qëndrojë pa folur me askënd, dhe pjesën më të madhe të kohës dëgjohet të flasë me veten.