Del studimi: Burrat me këtë numër këmbë kanë më shumë gjasa të tradhtojnë

Burrat me këmbë të mëdha kanë më shumë gjasa të tradhtojnë partneren e tyre sesa ata me më të vogla, thotë një studim.

Ata nuk janë shumë besnikë, thotë tutje një sondazh.

Uebfaqja e takimeve Illicit Encounters, pyetën dy mijë burra në lidhje me këtë çështje. Dhe doli se burrat me këmbë midis 43-44 dhe 46-47 kishin më shumë gjasa të flinin me dikë jashtë martesës ose marrëdhënies së tyre.

Xhekisa Leoni nga uebfaqja tha: “Burrat me këmbë të mëdha kanë tendencë të gjatë, kështu që ka të ngjarë të kenë më shumë vëmendje”, shkruan Dailystar.