Dha shpirt në mes të rrugës, shkolla e 16-vjeçarit nga Fieri rrëqeth me dedikimin: Agimi ynë do jesh gjithmonë i paharruar

Një a kside nt t ra gjik ndodhi mbrëmjen e kaluar i mori jetën një 16-vjeçari në Fier. Ai quhet Agim Hoxhaj ishte duke udhëtuar me një motorr bashkë me një 18-vjeçar, kur u p ër plasën me një makinë por nuk arriti të mbijetonte.

Ikaj e tij e parakohshme tr o nditur edhe shkollën ku 16-vjeçari ishte nxënës. Në një postim në rrjetin social “Facebook”, shkolla “Visokë” Fier ka shprehur ngushëllimet për d hi mbjen që largimi i parakohshëm i nxënësit të tyre shkaktoi te shokët, shoqet dhe stafi i shkollës.

Mesazhi nga shkolla “Visokë”:

Largimi i parakohshem i nxenesit te shkolles tone ,Agim Hoxhaj shkaktoi nje dh imbje te madhe mes shokeve,shoqeve dhe gjithe stafit te shkolles . I paharruar do te jesh kurdohere I dashur Agim!