Dhembja e një nëne shqiptare kur e përcjell djalin për kurbet (Video)

Për ne si prindër nuk qenka edhe aq e leht që sot të percjellim djalin e vetëm në rrugën e gurbetit në atë rrugë të gjatë e në vend të huaj ku malli asnjëher nuk do shuhet per vendin tënd por nuk je i vetmi që e more këtë rrugë, ke shumë bashkëmoshatar.

Ata me dhembje në shpirt i kanë uruar rrugë të mbarë për në kurbet djalit të tyre.

Veshtir shume per prinder, por edhe ata qe kane emigru nuk e kan pas leht atje,me mendje jemi dal vetem per pak kohe e te kthehemi se shpejti ,por vitet shkuan dhe mbetem,se vendi i huaj nuk te behet i yti.