Dhunuan me leva kancelarin e Gjykatës së Elbasanit, zbulohet njëri autor

Është identifikuar një nga personat e dyshuar për dhunën ndaj kancelarit të Gjykatë së Elbasanit pak ditë më parë. Kancelari Ledio Sulkuqi u godit me leva dhe përfundoi në spital.

Në media raportohet se njëri nga autorët e dhunës është 24-vjeçari U.G. banues në Elbasan, ndërsa autori i dytë nuk është zbuluar ende. Shkaqet e sulmit ndaj Sulkuqit dyshohet se lidhen me postin e tij.

Vijon…