Dita e dasmës së nuses u bë dita e v dekjes së nënës së saj

Dita më e lumtur e një nuseje në Turqi është kthyer në ditën e saj më të keqe. Kur nena u largua nga shtëpia për të shkuar në dasmën e vajzes se saj, ajo p ësoi një su lm në z emër nga pi këllimi.

Gruaja, e cila u dërgua menjëherë në spi tal, nuk mundi të shpë tonte dhe hu mbi je ten.

Ngjarja e t rishtueshme ndodhi në Rrethin Reşadiye të Samsunit mbrëmjen e djeshme. Infermierja Kubra Sepetçi dhe Hasan Tunç erdhën në Samsun për ceremoninë e dasmës.

U bënë përgatitjet e dasmës dhe nëna e nuses, 56-vjeçarja Bejhan Sebetçi, pati një at ak në ze mër përderisa nusja do të linte shtëpinë e babait të saj për të shkuar në sallën e dasmës.