Dje varrosi prindërit e tij arsimtarë, Covid-19 i merr sot jetën edhe mësuesit 51-vjeçar (emri)

Një tra gjedi e vërtetë ka ndodhur në Larisa të Greqisë, ku një mësues 51-vjeçar i infektuar me koronavirus, vdi q një ditë pas funeralit të prindërve të tij gjithashtu me profesion mësues të cilët ndërruan jetë për të njëjtin shkak.

Raportohet se të tre vi ktimat nuk ishin të vaksinuar. 51-vjeçari Charalambos Stergioulis, filolog u shtrua për ditë të tëra në Spitalin Universitar të Larissas.

Të Mërkurën, prindërit e tij, Vassilis , 83 vjeç dhe Eudoxia , 78 , vdiqën nga komplikimet e koronavirusit. Funerali i tyre u bë dje, ndërsa tashmë dihej se gjendja e 51-vjeçarit Charalambos Stergioulis ishte kr itike. Ndërsa një ditë më pas ndërroi jetë edhe ai vetë.