“Djemtë e Mitrovicës” dhe Halil Kastrati, mblodhën 15200 euro për 30 minuta për mitrovicasin Berat Sefedini

Berat Sefedini nga Mitrovica vuan nga një s ëmundje e v eshkës dhe operimi në Turqi po i kushton 23 mijë euro.

Baba i Beratit do t’a dhuroj v eshkën e tij për të birin, por operίmi për transplantimin e veshkës nuk mund të kryhet në Kosovë prandaj familjarët kërkojnë ndihmë për sigurimin e të hollave.

“Me zemër të thyer, ju lutemi që kushdo që ka mundësi të kontriboj sado pak, për ta sh pëtuar vëllaun tonë”, thuhet në postimin e familjarit të tij.

E në ndihmë kanë dalë menjëherë grupi “Djemtë e Mitrovicës” të udhëhequr nga Lindrit Misini, të cilët kanë nisur të tubojnë para.

Grupi i ka thënë “Jepi zë” se për 30 minuta i kanë mbledhur 15200 euro, për ta ndihmuar të riun.

Sipas tyre, 2000 euro për këtë rast i ka dhënë Halil Kastrati.