Duhet te kem mjekerr per te …. Plas pa filluar mire ne perputhen

Sote dita e dyte e fiiilimit te programit,
Dhe vajzan kan filluar pelqimet dhe mospelqimet ne thonjeza….

Kur Bora drejtohet me pyetjen se cili eshte i papelqyeri per vajzat ato i vene gishtin djalit me te ri te programit 20 vjecarit .