E çuditshme! Shikojeni si Zhutajt këndojnë me sharki të arnuar me letër!

Këngëtari i f amshëm i grupit muzikor “Zhutat” është parë në një aheng duke kënduar me sharki të a rnuar. “Zhuti” e ka a rnuar sharkinë e tij me letër ngjítëse, kjo pasi e ka thyer atë duke e godítur atë. Mënyrë e veçantë kjo e të kënduarit, edhe pse pak b rutale dhe e t epruar, shkruan Express

Në këngën e tij zhutat këndojnë për k omandantin l egjendar të Ushtrisë Clirímtare të Kosovës, Adem Jasharin dhe ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin.