E dhimbeshme.. / Vetëm 24 vjeç, nuѕja νritet në ditën e daѕmës nga kuѕhëriri i dhëndrit

Një nuse ka hu mbur jetën në dasmën e saj pasi u qëllua në kokë nga një plumb qorr. Mahvash Leghaei, 24 vjeç, po martohej në Firuzabad, Iran dhe arma mendohet të jetë shkrepur nga kushëriri i dhëndrit.

36-vjeçari u largua nga vendngjarja duke marrë dhe pushkën me vete, por u arrestua më vonë.

“Autoritetet zbuluan se dikush kishte qëlluar me një armë gjuetie siç është traditë e vendasve nomadë.

Fatkeqësisht, për shkak të turmës dhe humbjes së kontrollit të armës nga personi, ai qëlloi tre njerëz, duke pl agosur dy dhe v rarë nusen”, u shpreh një zëdhënës i policisë.

SHARE