E dhimbshme! Ndërron jetë mjeku, lë të fejuarën 3 muajshe shtatzënë, kolegu rrëqeth me mesazhin

Mediat italiane njoftonin sot v dekjen nga C0VlD-19 te mjekut 35 vjeçar Pierluigi Piegari në spitalin Gemelli në Romë. Punonjësi i grupeve të emergjencës ishte i vak sinuar kundër kor onavirusit por prej disa ditësh ishte i int ubuar në spi tal pas përke qësimit të gjendjes.

Autoritete thonë se Piegari nuk pinte duhan e nuk kishte patologji të tjera dhe ishte i va ks inuar me dy doza.

Mjeku i ambulancave punonte në zonën jugore Eur të kryeqytetit dhe përgjigjej për thirrjet e eme rgjencës në numrin 118.

“Vd ek ja e tij na ka t r on ditur të gjithëve”, tha kolegu i tij Cristian Coluzzi, që e vlerësonte të ndjerin si një punëtor të mirë dhe djalë optimist, i cili ishte gjithmonë në shërbim të të tjerëve.

Hom azhe te shumta beheshin për të në rrjetet sociale, mes të tjereve dhe nga e fejuara, që ishte tre muajshe sh tatzënë me fëmijën e tij.