E dhimbshme! Nga një këngëtare e famshme sot në vështirësi ekonomike dhe punon si kamariere, ja për cilën bëhet fjalë

Nga një këngëtare e famshme, ajo është sot një mjeri i thjeshtë që punon kameriere për të siguruar jetesën. Fjala është për Silva Gunbardhi, e cila korri shumë sukses me këngën e saj “Të ka lali shpirt”, këngë e cila edhe sot e kësaj dite thyen rekorde klikimesh.

Mirëpo në një intervistë që këngëtarja dha para më shumë se një viti, rrëfeu vësh tirësitë ekonomike në të cilat po kalonin ajo dhe bashkëshorti i saj, reperi Dafi Derti. Silva u shpreh se ishin të v ar fër dhe se mezor ja dilnin ndonjëherë, që të përba llonin shpenzimet e shumta. Sipas Gunbardhit këngëtarët e pasur shisnin dr o gë .

Mirëpo nuk vonoi shumë dhe Derti u shfaq në disa video me tu fa të mëdha eurosh, dhe familja filloi pushimet në një jaht lu ksoz. Pavarsisht kr iti kave që mori nga fansat, këngëtarja sërish i qëndronte faktit që nuk ishte e pasur, thjesht Dafi xhiroi klipin e ri dhe ajo bëri një foto.

Mirëpo vështirësitë ekonomike Silva Gunbardhi i ka rikthyer sërish në qendër të vëmendjes. Ajo ka publikuar një foto ku shihet në një lokal duke punuar si kamariere. Silva shihet me një përpa rë se dhe dy shishe vere në dorë teksa u shërben njerëzve