E dhímbshme: V’des 19 vjeçarja Kosovare (FOTO)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur dje në Metehi i të Podujevës. 20 vjeçarja Adenisa Miftari u gjend e v dekur.

Familja ka njoftuar se v arrimi i të ndjerës do të bëhet sot në orën 17:00 në v arrezat e fshatit Metehi te Uglart.

Sipas polícisë ky rast po h etohet dhe po trajtohet si “v dekje e dyshímtë”.

“Aktualisht policia me kujdes të shtuar ka nisur hetímin e rastit si v dekje e dyshímtë dhe po ndërmerr të gjitha veprímet e duhura hetímore dhe ato forenzike – të e kzamínimit, që do të ndihmonin hetímin e ngjarjes si dhe sqarimin dhe ndriçimin e plotë të rastit”..