E dhímshme kjo se çka i ndodhi 11 vjeçarit në liqenin e Mitrovicës

Një fëmijë i moshës 11-vjeçare ja rënë në liqenin akumulues në Mitrovicë të martën. I njëjti është nxjerrë nga uji në gjendje të përke qësuar shëndetësore.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i policisë për rajonin e Mitrovicës, Avni Zahiti.

“Rreth orës 16:00, policia ka pranuar informacion se në liqenin akumulues në Mitrovicë, një fëmijë i moshës 11 vjeçar, është nxjerrë nga uji në gjendje të përke qësuar shëndetësore”.

“Fëmija me urgjencë është dërguar në Spitalin Rajonal në Mitrovicë më pas është dërguar për t retman të mëtutjeshëm në QKUK”, tha Zahiti.

Ai shtoi se njësitë përkatëse policore kanë dalë në vendin e n gjarjes dhe janë duke h etuar shkaqet që kanë të bëjnë me rastin.