E dhimshme: V’des 20-vjeçari në autostradën ‘Ibrahim Rugova’ nga një aksident

Një vet a ksident i r ëndë ka ndodhur sot rreth orës 11:25 në autostradën ‘Ibrahim Rugova’, ku ka humbur j etën një person, teksa ka pësuar l ëndime shoferi që dyshohet se ka sh kaktuar vet a ksidentin.

Prokurori kujdestar në Prokurorinë Themelore në Prizren, Petrit Kryeziu, ka bërë të ditur për Gazetën Sinjali se v iktima është një 20-vjeçar, shtetas i Kosovës dhe ishte pasagjer në veturën që u vet a ksidentua.

“Mund të konfirmoj që kemi një v iktimë. V iktima është 20-vjeçar, shtetas i Kosovës. Ai ishte pasagjer, ndërsa kemi edhe një të dyshuar që është shtetas i Shqipërisë, i cili d yshohet se ka sh kaktuar vet a ksidentin”, tha Kryeziu për Sinjalin.

Sipas tij, d yshimet e para janë se a ksidenti është sh kaktuar si p asojë e humbjes së kontrollit mbi automjetin.

Ndryshe, rastin e ka konfirmuar për Sinjalin edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani, i cili ka bërë të ditur se njësitë relevante policorë kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme policore.