E frikѕhme! Blogerja 23-vjeçare humb traаgjikiѕht jetën pasi ra nga 50 metra lartëѕi, po bënte video për TikTok

TikTok është një nga rrjetet sociale më të përhapura në mbarë botën, ku të rinjtë argëtohen me orë të tëra duke parë apo duke ndarë me të tjerët video të ndryshme gazmore. Dhe për të qenë të “update-uar” me atë që bëjnë të tjerët, shumë të rinj zgjedhin të bëjnë çmenduri të mëdha dhe shpeshherë të rr ezikshme për jetën.

I tillë është rasti i një blogereje 23-vjeçare e quajtur Kubra Dogan, e cila shkoi në shtëpinë e kushërirës së saj 16-vjeçare Helen në Stamboll, për të filmuar një video në çati. Ato u ngjitën në çati në pikën më të lartë të saj për të bërë foto dhe video gjatë perëndimit të diellit.

Ndërkohë për të kapur një kënd sa më interesant, Dogan qëndroi mbi një mbulesë plastike gri, e cila u ça dhe e hodhi atë rrehth 50 metra poshtë. Rënia nga një lartesi e tillë rezultoi fatale për të duke hu mbur tr agjikisht jetën.