E FRlKSHME: “E kanë futur në një veturë të…”, rrëmbehet një vajzë në Fushë Kosovë

Një vajzë e m itur është rr ëmbyer të shtunën.

Rasti e ka paraqitur ajo në p olici, pasi ka arritur të ikë nga vetura.

Ka rr ëfyer se teksa ishte duke u kthyer në shtëpi ishte rr ëmbyer nga tre persona të panjohur.

E kanë f utur në një veturë të z ezë, ka treguar v iktima.
V iktimës i është ofruar t retman m jekësor për shkak se ishte sh qetësuar, raporton P olicia në raportin 24 orësh.

“Nj ësitë p olicore kanë dalë në vendin e n gjarjes dhe janë duke e h etuar rastin, është njoftuar prokurori i cili e ka cilësuar rastin”, thuhet në raport.