E FUNDIT: Detaje të reja termeti ishte me fuqi 6.0 gradë, ja ku ishte epiqendra

Para pak minutave janë ndierë dridhje toke në Shqipëri Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Epiqendra e tërmetit ka qenë në Bosnjë, 44 kilometra afer Mostarit.

Sipas Qendrës Sizmiologjike Euromesdhetare, tërmeti ishte me magnitudë 6.0 në thellesi prej 2 kilometrave.

Ai është ndier në të gjitha vendet e Ballkanit.