E FUNDIT/ Shpêrthejnë 10 mina të Lùftës II Botërore në Shqipëri, detajet e para

Një ngjarje e rëndë sapo është raportuar nga Dropulli i Gjirokastrës. 10 mina të Luftës së Dytë Botërore kanë shpërthyer nga zjarri.

Zjarrfikësit e Gjirokastrës, Dropullit dhe Libohovës kanë mbërritur menjëherë në vendngjarje, duke bërë të mundur shuarjen e flakëve dhe largimin e rrezikut.