E kapën me presh në duar/ Zyrtari shqiptar u thotë υajzave të bëjnë s*ks me të për t’i marrë në punë: Drejtoreshë do të bëj…

Ilir Hodaj është zyrtari që ka ngac muar vajzat që i ka marrë në punë për fushatë.

Emisioni “Stop” sot në mbrëmje pu/blikoi një kamerë të fshehtë ku do të tregohet se si

një zyrtar partiak premton vende pune në kërkim të votës për zgjedhjet në 25 Prill.

Zyrtari i regjistruar, shprehet se aktivistët do të merren në punë pa para,

ndërsa ata që janë në punë e do të duan t’i mbajnë vendet e punës, duhet të paguajnë atë dhe zyrtarë të tjerë të partisë.

Por premtimi nuk është vetëm për vende pune, por zyrtari nuk ngurron edhe të ngac mojë

se*s ualisht vajzën, që po punon për fushatën dhe kërkon të sistemohet në punë pas 25 Prillit.