E kujtoni Dardan Krivaqën që ia mori jetën 18 vjeçares? Ja çfarë ka ndodhur me të: Tani flet me…

Burimet thanë se ishte vëllai i tij, ai që e takoi Krivaqen kurse familjarët e tjerë nuk janë parë t’i afrohen godinës, ku ai qëndron i izo. luar. Të njëjtat burime treguan së Dardanit nuk i ka bërë përshtypje kjo vizitë, madje as i ka kërkuar ndonjë gjë të vëllait.

Ai vazhdon të qëndrojë pa folur me askënd, dhe pjesën më të madhe të kohës dëgjohet të flasë me veten.