E la Leonora Jakupin për Elvana Gjatën? Flet Valdrin Sahiti

Valdrin Sahiti ka folur në “#Gjesi Summer” për bashkëpunimet me shumë emra të njohur.

E kur jemi këtu, prej kohësh Leonora Jakupi ishte një bashkëpunëtore e ngushtë e tij.

Mirëpo, është përfolur shumë për prishje të raporteve mes tyre, duke aluduar edhe në atë se kjo ka ndodhur për shkak të një bashkëpunim tjetër të ngushtë të Valdrinit, kësaj radhe me Elvana Gjatën.

Lidhur me këtë, disenjatori sot është pyetur në emision dhe nuk ka nguruar të përgjigjet nëse e ka lënë anash apo jo, Leonorën.