E njohu në Facebook, 44-vjeçarja braktis 9 fëmijët për të riun nga Afrika. “Gjeta dashurinë e vërtetë”

44 vjecarja nga West Boldon u larguan nga familja e saj per tu lidhur me djalin e ri qe njohu ne rrjetet sociale.

Heidi Hepworth tha se si ajo e takoi Mamadou Jallow, 32 nga Kamboxhia në Facebook dhe biseduan per shume mauj me rradhe.

Kur u pyetën: “A besoni se kjo është dashuria e vërtetë?” Ajo u përgjigj: “Po, jam shumë e lumtur qe gjeta nje njeri te till qe me lumturon pa mase”.

Ajo tregon se: Ne biseduam në Facebook për tre apo katër muaj me radhe . Gjërat përparuan mes meje dhe Jallow dhe unë vendosa të shkoja në Kamboxhia ta takoja. Udhëtimi ishte i frikshëm, por ai më priti atje dhe u takuam. Ishte magjike dicka e re ne jete time dhe plot emocione”.