E reja çuditë: Unë u kam dhënë këshilla babait tim si ta kënaqë mamanë në krevat, fillimist të bëj punët e shtëpisë dhe pastaj ta….

Jessica Hood, e cila është një blogere shumë e njohur ka dhënë disa këshilla për gratë se si dûhet t’i trajtojnë burrat e tyre. Ajo ka thënë se një burrë duhet të bëjë punë shtëpie nëse do që gruaja e tij ta kënaqë në krevat dhe se duhet të zgjasë dy orë.
Ajo ka thënë:

Nëse ju e ndihmoni gruan tuaj ajo nuk do u thotë jo tani sepse jam shumë e lodhur dhe duhet t’i premtoni asaj se do e kënaqni jo vetëm tre minuta.”
Madje ajo tregon se këto këshilla ua ka dhënë edhe prindërve të saj dhe kryesisht babait të saj dhe si tregon ajo pasi ai i ka dëgjuar jeta e tyre i time është përmirësuar ndjeshëm.

Jessica u thotë baballarëve të merren me punët e shtëpisë për të bërë më shumë kohë për argëtim në dhomën e gjumit dhe gjithashtu ajo u thotë burrave edhe që të lahen dhe gatuajnë.