E rëndë| 2-vjeçarja hυmb jetën раѕi рrekυ karikυѕin e telefonit, e gоodet rrуma elektrike

Një vajzë 2-vjeçare ka h umbur jetën pasi preku karikusin e telefonit që i dha një goditje elektrike v dekje prurëse.

Sara Alves de Albuquerque nga komuna Erere, Brazil u vra pasi vuri duart mbi pajisjen. Ajo u dërgua me urgjencë në një spital lokal, por ndërroi jetë pavarësisht se mjekët bënë të pamundurën që ta mbanin atë në jetë.

Policia tani do të hetojë rrethanat që lidhen me v dekjen e 2-vjeçares. Brazili regjistroi 355 v dekje nga go ditjet elektrike vetëm vitin e kaluar.

Ende nuk është zbuluar se për çfarë marke telefoni ishte karikusi.

V dekja e dy vjeçare vjen pas një ngjarje tjetër të rëndë, ku një adoleshente u vra pasi pësoi një go ditje elektrike në banjë duke përdorur telefonin në karikim. V iktima, e identifikuar si Anna K dhe u gjet pasi një fqinj raportoi një rrjedhje uji në tavanin e tij.

Mjekët konfirmuan se 2-vjeçarja kishte v dekur nga një god itje elektrike. /tvklan.al