E rën.dë: V’des i riu nga Feri.zaj (FOTO)

Ka ndërruar jetë pak më parë i riu nga Ferizaj, Kujtim Xhemajli.

Ai sic merr vesh IndeksOnline ka pësuar infrakt në zemër dhe kjo për të ishte fatale, duke i marrë jetën.

Ngushëllime për vdekjen e tij të papritur kanë shprehur personalitete të ndryshme nga Ferizaj, ndërsa edhe aktivitetet artistike të parapara në këtë qytet janë ndërprerë pas lajmit tragjik për v dekjen e tij.