E rëndë! Vetëm pak ditë pasi u fejuan, partneri i merr jetën 23-vjeçares

Një studente për doktoreshë është që ll uar për vd e kje nga i fejuari i saj xhel oz, disa javë pasi ai i kishte propozuar gjatë pushimeve romantike.

23-vjeçarja Ana Fantaziu, u që ll u a për v d e kj e në shtëpinë e familjes kur i fejuari nisi të ko nfli kt ohej me prindërit e saj dhe nxori a r m ën.

28-vjeçari Roman Vlas?, kishte ardhur për të takuar vjehrrit e tij në Moldavi në 12 shtator, por vizita përfundoi me v r a sj en e të fejuarës, para se ai të kthente a r m ë n nga vetja.

Babai i vajzës së re tha se kishte pasur një de bat mes familjes dhe Vlas?, i cili përshkruhej si “xh eloz” nga miqtë e tij.

Babai i Ana kishte dalë nga shtëpia për të kërkuar ndihmë kur dhëndri i tyre i a rdhshëm po i k ër cë no nte me a r më. Por më pas dëgjoi dy të shtë na.

Policia gjeti më pas trupat e studentes së infermierisë dhe të të fejuarit të saj në shtëpinë familjare në fshatin moldav të Fundul Galbenei.

Çifti njiheshin prej dy vjetësh para se të fejoheshin.

Një mike i tyre tha: “Ata kishin pasur një marrë dhë nie të bukur. Kishin qenë kohët e fundit për pushime në Rumani dhe aty i kishte propozuar për martesë.

“Në martesën time ajo kishte pritur buqetën e luleve.”

Ndërsa infermierja Maria Buzu, shtonte: “Ata kishin një mar rëd hënie të bukur por ai ishte shumë xhe loz. Ne e kishim diskutuar këtë. Ajo ishte një vajzë e jashtëz akonshme, donte të bëhej doktoreshë, e donte shumë punën e saj”.

Policia kon firmoi detajet dhe thotë se po heton për tr ag jed inë.