E teрroi me alkool natën e beqariѕë, dhëndri nuk qëndronte dot në këmbë gjatë kurorëzimit

Një dhëndër rus ka festuar natën e beqarisë një natë para se ai të martohej me vajzën që dashuron, por jo çdo gjë shkoi sipas planit.

Ai u deh gjatë gjithë natës dhe pija nuk i kishte dalë aspak kur shkoi tek ceremonia e shumë pritur.

Në një video të publikuar në TikTok, shihet se dhëndri nuk qëndron dot në këmbë dhe një i afërmi i vet e mban të shtrënguar fort tek krahu që të mos humbasë ekuilibrin. Edhe pse nuk kontrollonte dot trupin e tij nga pija, dhëndri ishte i vetëdijshëm dhe pranoi të kurorëzohej me vajzën që ai dëshironte.