E trishte ne Fier, u digjet shtëpia, kryefamiljari qan me ngashërim krah gruas dhe dy fëmijëve të mitur (Video)

Një banesë në Mbrostar në Fier është përfshirë nga fla kët. Në god inën thuajse të shkat ërruar jeton Astrit Metua me bashkëshorten dhe dy fëmijët e mitur në gjendje të vështirë ekonomike.

Fatmirësisht gruaja dhe fëmijët kanë qenë në qendrën shëndetësore, ndërsa Metua ka tentuar të futet mes fla këve për të shuar zja rrin.

I ulur në rrugën përballë shtëpisë së djegur Astriti, bashkëshortja dhe dy fëmijët, qajnë se nuk kanë më një strehë ku të qëndrojnë. Familja jetonte duke mbledhur bidona.

(Për këdo që mund t’i vijë në ndihmë familjes, ky është numri i telefonit ku mund t’i kontaktoni: 0692621003)