E turpshme! Ndodh edhe kjo në Kosovë! (PAMJE)

Një qytetar i pandërgjegjshëm ka bërë një veprim tejet të ulët në Novosellë të Pejës.

Në lumin Drini i Bardhë është parë e hedhur një lopë e ngordhur.

Kafsha e ngordhur ka filluar të kundërmojë dhe mbetja e saj mund të ketë edhe pasoja të tjera për qytetarët.

Zona përreth Drinit të Bardhë është shndërruar në një nga më të frekuentuarat në vend viteve të fundit.