E turpshme: Nxënësit shqiptarë ia përmendin këtë gjë mësueses gjatë orës së mësimit! (Video)

Një video s’kandaloze është duke qarkulluar në rrjet, ku tregon se ku ka degraduar arsimi në Shqipëri dhe se çfarë kulture po u japim fëmijëve.

Siç shihet dhe dëgjohet në video në një shkollë 9-vjeçare në vend, disa nxënës minorenë që duket se janë jo më shumë se 10 vjeç sh ajnë dhe fjalë nga më të ndryshmet në sy të mësueses, madje herë pas herë dëgjohet teksa ofendojnë edhe mësuesen në klasë, por kjo e fundit nuk ka asnjë reagim.