“E vrau kur po hante bukë, sa u kthye nga puna”, vëllai i viktimës rrëfen momentet e ngjarjes së rëndë (Video)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në orët e vona në Fier ku një 31-vjeçar ka v rarë ish-bashkëshorten e tij. Armando Bendaj, vëllai i v iktimës akuzon gjyqtarët dhe prokurorët e korruptuar që nuk i dhanë dënimin e merituar 31-vjeçarit pasi më herët ai ishte akuzuar për d hunë dhe a rmë mbajtje pa leje.

“Mamaja kishte dëgjuar derën. Në 20 korrik u lirua nga b urgu. Fajin e kanë gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar që nxjerrin të tillë njerëz k riminelë që sot bëri hatanë e madhe. Mua me tha nusja për ngjarjen. Madje me kishte kërkuar dhe mua për të v rarë.

Ai ishte një frikacak që të v riste pas krahëve, trimi del përballë. Ishte mamaja në momentin e ngjarjes. Motrën e v rau kur po hante bukë, sa u kthye nga puna. Motra ndërroi jetë në vend, p lumbi e kishte kapur në mushkëri”- u shpreh vëllai i v iktimës.