Edhe 20 minuta fillon ndeshja Florian Marku shikojeni ketu

Në stadiumin e Tottenham Hotspur në Londër, do të zhvillohen disa ndeshje, ku vëmendja kryesore e gjithë shqiptarëve është te boksieri ynë, Florian Marku./Pamjet meP0SHT.

28-vjeçari do të përballet me ukrainasin Maxim Prodan dhe tanimë janë mësuar edhe oraret e përballjeve.

Marku dhe Prodan është dueli i treti në këtë natë të gjatë të boksit, dhe kjo përballje pritet të fillojë nga ora 20:30. Por, çdo gjë varet edhe si kryhen ndeshjet paraprake. Vlen të theksohet se kjo ndeshje është në kuadër të kategorisë “walterwight”, një kategori në mes të asaj të lehtë dhe të mesme.