Edhe një reper në Përputhen 3, ka kohë që është i famshëm (video)

Ka vetëm pak ditë që është bërë pjesë e “Për’puthen” por ka arritur të shtojë në masë të madhe numrin e ndjekësve dhe të arrijë pëlqyeshmëri të madhe tek publiku.

Bëhet fjalë për Eduard Kuçin, i cili është nga më të pëlqyerit edhe nga femrat brenda programit.

Shqiptari nga Kosova i rritur në Zvicër famën e ka provuar edhe më parë.

Edi ishte pjesë e labelit të njohur “On Records” ku nisi një karrierë muzikore, e cila nuk dihet pse nuk vazhdoi.

Dy vite më parë ai në një paraqitje televizive fliste më shumë për vetëm dhe për planet e tij.