Elton Ilirjani vesh fustanin e bardhë të nusërisë

Elton Ilirjani vazhdon të marrë vëmendjen. Biznesmeni është shfaqur i veshur me një fustan modern nusërie në rrugët e Brooklyn, në lagjen e njohur, Dumbo.

Elton Ilirjani vesh fustanin e bardhë të nusërisë

Fustani i nusërisë ishte kombinuar me ngjyrat e flamurit amerikan: Taka blu, geta të kuqe me perla. Eltoni e kishte kombinuar veshjen me kapele franceze me Swarovski, syze artizanale franceze dhe perla në qafë.
Elton Ilirjani vesh fustanin e bardhë të nusërisë

Me këtë paraqitje Elton Ilirjani i theu dhe njëherë tabutë!