Emigroi në Francë me para borxh në vitet ’90! Sa ka ndryshuar sot aktorja e njohur shqiptare (foto)

Sesilia Plasari la gjurmë kinematografinë shqiptare para viteve ‘90, si një ndër aktoret me të talentuara dhe të bukura të kohës por më pas, gjatë hyrjes së demokracisë, ajo emigroi drejt Francës.

Prindërit e saj u futën në borxh për vajzën e tyre qe ti paguanin flututurimin drejt Parisit Aktorja u bë e njohur në moshën 23 vjeçare në komedinë që pëlqehet edhe ditët e sotme, “Edhe ashtu edhe kështu”, ku luajti krah Frederik Ndocit.

Filmi, prodhim i vitit 1989 nga “Kinostudio Shqipëria e Re”, pëlqehet edhe sot e kësaj dite.

Aktorja tashmë në një moshë 50 vjeçare e ka ndërtuar jetën e saj mes Shqipërisë dhe Francës duke u angazhuar në jetën artistike atje.