Emoсionuese: Djali 6-vjeçar kthehet në shkollë 900 ditë раѕi filloi trajtimin e kanсerit

Pasi kaloi disa muaj në spital, më në fund ishte dita e parë e kthimit në shkollë për Nathan Herber. Sipas mediave të huaja, Nathan ishte vetëm 4 vjeç kur u diagnostikua me limfoma non-Hodgkin në 2018.

Si pasojë, ai duhej të linte shkollën e tij në Rochester, Minnesota, për t’iu nënshtruar një trajtimi agresiv në klinikën Mayo aty pranë.

Pas 900 ditësh trajtim, mësim përmes internetit dhe një beteje të ashpër që në një moment kishte Nathan për jetën, ai është përsëri atje ku i takon të jetë.