Emocionuese/ 5-vjeçari arrin të hapë sytë pas ngjarjes së rëndë: O Zot i madh kjo është një mrekulli

Eitan, djali 5-vjeçar, i vetmi që i mbijetoi tra gjedisë së Mottarones ka hapur sytë ditën e sotme, duke dalë nga ko ma. Drejtori i përgjithshëm i spitalit të Torinos ka bërë me dije detaje për mediat vendase.

“Për një moment… Eitan i vogël kishte vetëdije. Kjo është një fazë shumë delikate. Nata na konfirmoi stabilitetin klinik të fëmijës pavarësisht nga kushtet k ritike. Fakti që ne ishim në gjendje ta zgjonim është një hap pozitiv,”-tha ai. Pranë tij, përveç ane steziologëve dhe psikologëve të sp italit është halla e tij Aya.