Enca tregon zanatin e ri ne Dubai: Kam punuar, mentaliteti i dobët do iu lërë të varfër!

Enca Haxhia, ka treguar gjithmonë se i pëlqen udhëtimet në vende të largëta dhe luksoze, teksa vitet e fundit shihet se e viziton shumë shpesh Dubain, ndërsa i referohet si shtëpi e dytë. Këngëtarja që në çdo klip të këngës

së saj është tejet provo kuese me performancë erotike, ka njoftuar kohët e fundit se ka fituar zyrtarisht edhe shtetësinë e Emirateve të Bashkuara Arabe. Në një video të publikuar në InstaStory, ajo thotë se tashmë është banore rezidente e Dubait.

Mirëpo kohët e fundit në rrjet qarkulloi një video ku tregonte se vajzat e famshme apo influencers shkojnë në Dubai për të fituar para duke u bërë si “tualete humanë” për pasanikët në Dubai.

Më konkretisht, në këmbim të pagesës, vajzat e famshme lejojnë sheikët të kryejnë nevojat personale mbi to, pra të konsumojnë m… e të pasurve. E neve ritshme për disa, por për ata që duan para duke u bërë një ‘nevojtore’ është mëse normale. Ndërkohë pas lajmit, Enca shpesh është a kuzuar nga ndjekësit për ‘Dubai Porta Po tty’. Pasi bëri të ditur lajmin se është bërë banore rezidente në Dubai, Enca ka reaguar për këto ak uza ndaj saj.

“Para se të t urpëroni veten në mesazhe e komente po ju rikujtoj se unë jam ‘selfmade boss’ që ka punuar që në moshën 16-vjeçare dhe ka patur sukses. Mentaliteti i dobët do iu lëjë të varfër e të mje rë.

Kështu që në vend se të urr eni merrni disa leksione nga më e mira. Kam qëndruar në heshtje dhe larg vëmendjes për shumë gjatë dhe keni harruar se kush është mbreti. Gjithashtu, tregoni respekt për artisten e parë shqiptare që hapi rrugën që muzika shqiptare të dëgjohet ndërkombëtarisht”- ka vazhduar ajo.