Era e keqe nëpër autobusa, ligji i ri, gjoba për ata që hyjnë të palarë

Personat që veshin rroba të pi.sta do gjobiten në Rumani . Në qytetin e Kluz në Rumani shumë njerëz janë ankuar pasi në autobuza gjenden shumë njerëz me rroba të pi.sta që vijnë erë të keqe.

Sipas ligjit e ri të gjithë personat që veshin rroba të pi.sta tashmë do paguajnë gj.obë nga 21 deri në 42 euro. Kryebashkiaku i qytetit deklaroi se kjo është thjesht një përpjekje për të reduktuar të alko.olizuarit dhe njerëzit që nuk lahen.

Shumë studentë dalin natën dhe kur hipin nëpër autobusa vijnë erë alko.ol gjë që bezdis pasagjerët e tjerë.