Erdogan e çon botën në këmbë, shikoni si na quan ne shqipëtarëve

Erdogan presidenti turk kishte deklaruar para nje kohe respektin që ai ka per popu.llin shqiptar. Presidenti i Turqisë madje i quan shqiptarët vellezer.

Në lagjen ku unë jetoja si femije kishim shumë fq injë vëllezër shqiptarë, me ata luanim dhe me ta jemi rritur. Në lagje e kishim një hallë shqiptare dhe mund te them qe ne duart e saj jam rritur.

Deri tani në shtetin tim asnje te keqe nuk kam dëgjuar nga vëlle zërit shqiptarë, dhe shpresojmë kjo miqësi do të vazhdoj gjithmone.

Erdogan presidnenti turk kishte deklaruar para një kohë respektin që ai ka për popullin shqiptar. Presidenti i Turqise madje i quan shqiptarët vëllezër.