Erëra të forta, shi e breshër në Skënderaj, Mitrovicë e Zubin Potok

Pas një periudhe në vend janë kthyer reshjet e shiut e breshëri.

Në Klinë të Epërme në Skenderaj kanë filluar erëra të forta dhe breshër i madh.

Përgjatë kësaj jave vendi është goditur nga një valë e nxehtit ku temperatura kanë shkuar deri 38 gradë celcius.

https://static.joq-albania.com/imagesNew/2022/07/295352638_594176045591316_5710932290099327085_n.mp4?_=1

https://static.joq-albania.com/imagesNew/2022/07/295434539_7704103686327118_243015821640780697_n.mp4?_=2

https://static.joq-albania.com/imagesNew/2022/07/295568218_728020545168474_8289940142317477194_n-1.mp4?_=3