Ergys Verdho nxjerr në shitje vajin e KESH, ANKANDI nis nga 155 MLN Lekë

Ergys Verdho, drejtori i KESH, ish-drejtori i ARRSH, padyshim i cilësuar si një prej personave më të korruptuar të qeverisë Rama, ka nxjerrë në shitje vajin e transformatorëve të Korpooratës Elektroenergjitike Shqiptare.

Në një ankand me procedurë të hapur, drejtori njofton shitjen publike me anë të ankandit, skrapin dhe vajin që ndodhen në magazinat e njlsive të prodhimit në HEC-et e Komanit dhe Vaut të Dejës. Ankandi nis me vlerë fillestare mbi 155 MLN Lekë pa TVSH.

Tashm që është rritur çmimi i hekurit dhe produkteve të tjera, duket se Verdho ka shfrytëzuar rastin të vërë ca para të shpejta mënjanë.