Erion Veliaj tallet me vdekjen e Kastriot Myftarajt: Kush na shan le të hidhet nga ballkoni!

Ditën e sotme, Erion Veliaj ka folur për vdekjen e Kastriot Myftaraj, në mënyrë indirekte. Si një gazetar që nuk është paguar nga Erion Veliaj, por ka qënë gjithmonë kundërshtar i tij, kryetari i bashkisë duket se qënka gëzuar për vdekjen e tij.

Më konkretisht, Erion Veliaj ka thënë:

Ke gjetur bashkinë e gabuar , tek kjo e gobave, hidhu dhe nga ballkoni po të duash, siç po ndodhin këta, kjo gazetaria e lajmeve të rreme.
Është e turpshme se si një kryebashkiak i kryeqytetit të Shqipërisë të shprehet kaq i gëzuar për vdekjen e një gazetari, për të cilin ende nuk dihet është vrarë apo është vetëvrarë.