Familja thotë se djali 2 νjeç νrau akѕidentaliѕht babanë që ро hante darkë

Një djalë 2 vjeç e qëlloi dhe e v rau ak siden talisht babanë e vet përderisa ky i fundit po hante darkë, tha familja e vi ktimës. Ngj arja ndodhi në Karolinën Veriore të Shteteve të Bashkuara.

Televizioni Fox 46 raportoi se Markovia Durham, 29 vjeç, ishte i ulur duke ngrënë darkë në kohën e të shtënave. Familjarët thanë se djali i vogël e mori ar mën dhe e që lloi babanë nga pas. Burri pësoi shumë pl agë nga arma e zjarrit.

Të shtënat ndodhën rreth orës 8 e 45 minuta në mbrëmje dhe Durham u gjet i v dekur në vendin e ngj arjes, kur aty arriti policia. Një televizion lokal raportoi se fëmija ishte në vizitë te gjyshërit bashkë me prindërit.
Familjarët thanë se djaloshi ishte shumë i afërt me babanë, shkruan Fox News.