Fenomeni aspak i zakontë: Ky foshnje lind me diçka ndryshe nga të tjerët. E dalloni dot?

Një foshnje në Angli ka lidhur me dhëmbë. Ka qenë nëna, Angela që ka postuar një foto në rrjetet sociale dhe vihet re që në gojën e të porsalindurit ka dy dhëmbë të poshtëm.

“Këtë duhet ta shoh një pediatër dhe një dentist”, ka shkruar ajo në postimin e saj.

Nga “Stanford Children’s Health” thonë se nëse foshnja lind me dhëmbë kjo mund të shkaktojë probleme me ushqyerjen me gji.

Për shkak se dhëmbët janë zakonisht të vegjël, të lirshëm dhe të dobët, ato mund të bien në çdo moment. Nëse dhëmbi çlirohet, ekziston rreziku që fëmija ta gëlltisë atë dhe pastaj të shfaqen probleme me frymëmarrje.

Nga ana tjetër, mjekët theksojnë se diçka e tillë mund të ndodhë, madje nuk është hera e parë.