Fisnik Ismaili: Albini populist, e bën film për të fituar vota!

Ish anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje dhe PSD-së, Fisnik Ismaili, ka komentuar gjendjen e krijuar në veri pas hyrjes në fuqi të reciprocitetit për targa ndaj shtetasëve të Republikës së Serbisë.

Ismaili ka shkruar se shteti gjendet në prag të zgjedhjeve (komunale), dhe se Kurti është duke bërë film me reciprocitet, me qëllim të shpërqëndrimit të vëmendjes për shkak të zgjedhjeve.

Sipas tij, Kurti është duke e bërë këtë potez për të fituar vota dhe nëse v des dikush në proces, edhe ma mirë.

Ismaili këto komente i bëri në replika me analistin politik që jeton në SHBA, Bleron Baraliu, i cili bëri thirrje që të bëhen 50,000 vullnetarë të gatshëm për çfarëdo sakrifice kundër terrorizmit serb.