Florian Marku përplaset me boksierin ukrainas gjatë matjeve zyrtare, ja çfarë ndodhi mes tyre (VIDEO)

Përballja e Florian Markut me ukrainasin Maxim Prodan duket se do jetë e fortë pasi edhe daljet e tyre publike të deritanishme janë shoqëruar me shumë tension. Edhe ditën e sotme kur Prodan dhe Marku po bënin matjet e fundit të peshës ka patur tensione mes tyre ndërsa shkëmbyen edhe disa fjalë me ‘kunja’ për njëri-tjetrin. Në një moment Marku i thotë Prodan se kjo është Britania dhe jo Ukraina

“Këtu është Britania jo Ukraina”.

Ndërsa kujtojmë se ditën e djeshme mes Markut dhe Prodan kishte një përplasje gjatë konferencës për shtyp, pasi ukrainasi i tha se kishte gabuar që kishte pranuar ndeshjen me të. Ndërsa Marku iu kundërpergjigj duke i thënë se tipat si Prodan i çon në dyqan për të blerë.