(Foto) Ami është shtatzënë për herë të tretë? Ky detaj u ka ngritur dyshimet të gjithëve

Ky është viti i lindjeve dhe listës sapo iu shtua dhe Amarda Toska. Faqja e njohur ‘Vipat e Bllokut’ ka postuar një foto të moderatores e cila shihet me barkun e rrumbullakosur.

Kjo na lë idenë se Ami është në pritje të ëmbël për herë të tretë.

Ndoshta dhe pozicioni i fotos mund të ketë qënë i keq dhe te publiku duket sikur Ami është shtatzënë. Gjithesesi nëse është i themi urime, nëse jo presim një përgjigje nga ana e saj.